tag:blogger.com,1999:blog-7950567839029124706.post8850965520564899123..comments2023-10-09T15:16:26.982+03:00Comments on Yemek: sufle teorisi ve pratiğicmdrDonerhttp://www.blogger.com/profile/03655299872160952495noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7950567839029124706.post-33588147955776847332010-05-31T14:56:12.841+03:002010-05-31T14:56:12.841+03:00sufle pişirmek biraz deneyim gerektiren bir iş.
yu...sufle pişirmek biraz deneyim gerektiren bir iş.<br />yumurta sarısını teker teker eklemek batıl bir inanç değil,tamamen teknik bir zorunluluk.Yumurta sarılarının hepsini bir kerede eklediğinizde karışımınız büyük ihtimal kesilecektir.<br />O yüzden sadece suflede değil,diğer tüm hamurişlerinde aynı şekilde ekleriz.<br />Birde en kritik noktalardan birisi sufle kabını hiçbir yeri boş kalmayacak şekilde yağlayıp unlamaktır.Pastalojihttps://www.blogger.com/profile/17209882108194609396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7950567839029124706.post-32130635780057900352008-08-04T09:42:00.000+03:002008-08-04T09:42:00.000+03:00Fırının sıcaklığının da önemi var sanırım. Önce dü...Fırının sıcaklığının da önemi var sanırım. Önce düşük sıcaklıkta yarım saat kadar pişiriyorsun, sonra da iyi kabarması için sıcaklığı artırıyorsun.Anonymousnoreply@blogger.com