skip to main | skip to sidebar
Yemek

2008-11-26

Molekuler Gastronomi




  • Studio 360: Wylie and Eggs
  • Palate or Palette? The like problems behind molecular gastronomy and modern artmaking. 

Posted by aykut at 23:40

Labels: eggs benedict, molecular gastronomy, studio360, the smart set, Wylie Dufresne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2008 (19)
    • ►  Aralık (1)
    • ▼  Kasım (2)
      • zencefilli tarçınlı kurabiye
      • Molekuler Gastronomi
    • ►  Ağustos (3)
    • ►  Temmuz (2)
    • ►  Haziran (2)
    • ►  Mayıs (1)
    • ►  Şubat (3)
    • ►  Ocak (5)

Katkıda bulunanlar

  • aykut
  • cmdrDoner